Hightech iz Bavarske
Pametna rješenja za bolju budućnost
Tvrtka

Hightech iz Bavaria - već 40 godina

Tvrtka ATRON razvija softverska i hardverska rješenja za javni gradski prijevoz na europskom tržištu. Na nekoliko lokacija zaposlenici grupacije ATRON analiziraju i optimiziraju poslovne procese svojih kupaca i uspješno ih implementiraju u rješenja. Po potrebi se integriraju i postojeći sustavi te se kombiniraju sve komponente kako bi se stvorila cjelovita rješenja. ATRON se pritom oslanja na otvorena sučelja, a ne na vlasničke sustave. Time se u području javnog gradskog prijevoza povećava kako učinkovitost javnih prijevoznih tvrtki, tako i udobnost za putnike. Pomoću pametnih transportnih rješenja sve se veći broj ljudi može prevesti na način prilag ođen klimatskim promjenama.

Društvo koje se mijenja postavlja nas stalno pred nove zadatke. 1980. godine ATRON je mjerodavno radio na pretvaranju mehaničkih uređaja u inovativna električna rješenja u javnom gradskom prijevozu. Cilj je bio prikupiti podatke tamo gdje su proizvedeni. Danas ATRON, uz osnovnu djelatnost u javnom prijevozu, u području pametnih gradova / pametnih regija radi na dizajniranju inovativnih rješenja budućnosti. I ovdje se neprestano suočavamo s novim zadacima i izazovima te u njihovom rješavanju neprestano postavljamo nove standarde.

Grupacija ATRON zastupljena je u cijeloj Europi s lokacijama u Njemačkoj (Markt Schwaben, Feldkirchen, Fulda, Berlin), Hrvatskoj (Zagreb), Švicarskoj (Bronschhofen) i Švedskoj (Linköping).

Brojevi i činjenice

Naziv tvrtke: ATRON electronic
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću (GmbH)
Sjedište tvrtke: Am Ziegelstadel 12+14, 85570 Markt Schwaben
Sudski registar: HRB 61 762, Općinski sud u Münchenu
Osnovana: 1980
Osiguranje kvalitete: certificirana prema ISO 9001
Upravljanje okolišem: certificirana prema ISO 14001
Uprava: Dipl. Ing. Anton Tomov
Dipl. Math. (FH) Barbara Brunner
Dipl. Ing. (FH) Christian Fuchs (Prokurist)
   

 

Besplatna radionica za 40. obljetnicu od ATRON

Ugovorite sastanak već danas.

Uključuje četverosatne savjete stručnjaka tvrtke ATRON na vašoj lokaciji (ponuda se odnosi na nove i postojeće kupce)

 

Zaštiti podataka*
Please add 8 and 7.