ATRON Novosti
Sve što trebate znati na prvi pogled
Novosti

Vijesti i priopćenja za medije

Ovdje možete pronaći najnovije vijesti o uzbudljivim IT projektima i inovativnim novim proizvodima iz svijeta tvrtke ATRON.

Nikica Hećimović i Marko Pavlinić /MARKO PRPIĆ/PIXSELL
Otto Fejös (ATRON)

Od početka projekta u studenom 2019. godine, tvrtka ATRON electronic GmbH nadogradila je preko 2.100 ugrađenih računala serije AFR 4 u Berlinu.

Otto Fejös (ATRON)

ATRON RX - Sustav za upravljanje voznim parkom - rješenje za mobilnost budućnosti.

Antonio Buničić, PIXSELL

“Poslovni dnevnik” - završno natjecanje 09.12.2020. 

 

 

Iris Žuža (ATRON representative)

ATRON je ove godine po prvi put kao sponzor učestvovao na hackathonu u programiranju umjetne inteligencije u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb.

Iris Žuža Picture: Pixell

Konferencija Smart Industry u organizaciji Poslovnog dnevnika održana je u hotelu Hilton Garden INN.

Thomas Müller, ATRON Direktor prodaje

ATRON je i ove godine aktivno učestvovao na Liderovoj, šestoj po redu i sada već tradicionalnoj konferenciji Pametni gradovi 2020.a.

Zagrebačka filharmonija (archiva)

U godini obilježavanja 150 godina rada Zagrebačke fllarronije TRON electronic GrbH postao je ponosni sponzor najvećeg zagrebačkog i lrvatskog orkestra.

Mario Škarica, voditelj podružnice ATRON, Zagreb

ATRON electronic GmbH dobio je od Zagreb Electric Tramways d.o.o. (ZET) naredba za modernizaciju sustava praćenja i upravljanja prometom grada Zagreba (Hrvatska).

ATRON-ov tim bilježi pozitivne rezultate ovogodišnjeg sudjelovan ja na Danu diplomanata Sveučilišta primijenjenih znanosti u Zürichu (Züricher Hochschule für Angewandte Wissenschaft - ZHAW) u Winterthuru, 27. veljače 2020. godine

ATRON rješenja uspješno se koriste u Europi. ATRON je razvio dobro osmišljen koncept treninga kako bi pomogao kupcima u njihovom uspjehu. To podržava kupce u učinkovitom korištenju prilagođenih rješenja iz ATRON-a u njihovom radu. Postoji modul za obuku orijentiran na praksu za sve komponente ATRON sustava.

Pod motom „pametna rješenja za bolju budućnost“ ATRON predstavlja IT softverske inovacije nove ATRON RX serije za 40. obljetnicu tvrtke na IT-TRANS 2020 u Karlsruheu.

7. studenog ATRON je po drugi put predstavljen na sajmu kontakata Sveučilišta HOKO u Münchenu.

Više od 200 predanih zaposlenika značajno doprinosi priči o uspjehu Atron grupe. Zajedno se s ponosom osvrćemo na 40-godišnju priču o uspjehu.

Johannes Hoeft (IT korisnička podrška), Natalija Hranj (HR menadžer)

Pozitivni rezultati sudjelovanja tvrtke ATRON na sajmu profesija u Marktu Schwabenu.