We speak public transport
Tvrtka

Naš posao

Digitalizacija, mobilnost i održivost su ključna pitanja današnjeg vremena. Za nas u tvrtki ATRON ovo je već 40 godina svakodnevni posao. Analiziramo i optimiziramo poslovne procese naših kupaca i uspješno ih implementiramo u softverska i hardverska rješenja. Po potrebi integriramo i postojeće sustave i na taj način nudimo integrirana cjelovita rješenja. Na području gradskog javnog prijevoza, naš je cilj povećati učinkovitost prijevozničkih tvrtki te udobnost za putnike, kako bi što veći broj ljudi prevozile od vrata do vrata.

Mi razmišljamo o rješenjima, a ne o problemima.

Rješenja – četiri poslovna područja

Pametna rješenja za bolju budućnost

Tvrtka ATRON proširuje svoje provjerene sustave za prodaju karata i kontrolne centre s rješenjima za upravljanje voznim parkom i spremištima. Pritom su u središtu pozornosti pametna softverska rješenja nove serije ATRON RX i putno računalo ATRON, koje služi kao neizostavni centar za podatke i komunikaciju u vozilu. Ovo kombinirano rješenje softvera i hardvera značajno će poboljšati dostupnost vozila prijevozničkih tvrtki.

Hightech from Bavaria – već više od 40 godina.

ATRON Video o proizvodu

Podatkovni i komunikcijski centar

Besplatna radionica povodom 40. obljetnice ATRON-a

Ugovorite sastanak već danas.

Uključuje četverosatne savjete stručnjaka tvrtke ATRON na vašoj lokaciji (ponuda se odnosi na nove i postojeće kupce)

 

Zaštiti podataka*
Please add 7 and 5.
Aktualne novosti

U ATRON-u se uvijek nešto događa

S lijeva na desno: Antun Pendo, Martin Ferlan, Ivan Mlakić, Alexander Giegerich i Mario Škarica, Izvor: Goran Stanzl / Pixell