Računalo ATRON prilikom kontrole ulaska u vozilo (Foto: Regionalverkehr Köln GmbH)

TVRTKE RVK I ATRON SKLOPILE SU SERVISNO I DISTRIBUCIJSKO PARTNERSTVO

Tvrtka Regionalverkehr Köln GmbH (RVK) omogućuje stanovnicima Porajnja atraktivan i održiv lokalni prijevoz. Tvrtka ATRON electronic GmbH vodeća je u inovativnim softverskim i hardverskim rješenjima za lokalni javni prijevoz.

Već u veljači 2022. dvije su tvrtke potpisale okvirni ugovor za isporuku više od 900 modernih putnih računala iz serije AFR 4.10. 1. studenog 2022., tvrtka RVK također je sklopila servisno i distribucijsko partnerstvo za ATRON putna računala na cijelom ugovornom području Transportnog udruženja Rhein-Sieg (njem. VRS)*.

„Drago nam je što ATRON putna računala, koja smo već s povjerenjem uveli u svoje poslovanje zajedno s drugim opsežnim uslugama, možemo učiniti još dostupnijima drugim prijevozničkim tvrtkama u regiji“, rekao je dr. Marcel Frank, direktor RVK-a. Barbara Brunner, direktorica ATRON Grupe, sretna je zbog potpisivanja novog servisnog i distribucijskog partnerstva: „Jako sam sretna zbog nastavka i produbljivanja partnerstva između tvrtki RVK i ATRON. Obje tvrtke ujedinjuje cilj da javni prijevoz u Njemačkoj učine još privlačnijim i održivijim.“

* Ugovorno područje: okrug Euskirchen, okrug Rhein-Sieg, okrug Oberberg, okrug Rheinisch-Bergischer, okrug Rhein-Erft, grad Köln, savezni grad Bonn, grad Monheim am Rhein, grad Leverkusen

RVK:
S više od 920 zaposlenika, tvrtka RVK svake godine sigurno i pouzdano preveze više od 23 milijuna putnika na njihova odredišta. Dnevno se koristi do 348 vlastitih i 214 ugovorenih autobusa. Središnje prometno područje tvrtke RVK obuhvaća okrug Euskirchen, okrug Rheinisch-Bergisch, okrug Rhein-Sieg na lijevoj obali Rajne, gradski prijevoz u Brühlu, Wesselingu, Hürthu i Euskirchenu te redovne linije u gradovima Köln, Bonn i Leverkusen. Prometnu mrežu čini oko 130 linija ukupne duljine od više od 2500 kilometara. Osim toga, tvrtka RVK pruža i brojne usluge za druge prijevozničke tvrtke.

ATRON:
Tvrtka ATRON već više od 40 godina razvija i integrira pametna rješenja za javni prijevoz u raznim gradovima i regijama. Softverom kojim se može upravljati intuitivno te modernim hardverom povećavamo učinkovitost prijevozničkih tvrtki i udobnost putovanja za putnike. S naprednim rješenjima za izdavanje karata, tehnologiju za kontrolu operacija te upravljanje voznim parkom i skladištima, svakodnevno pomažemo našim klijentima da prevezu putnike od vrata do vrata brzo, sigurno, na vrijeme i na ekološki prihvatljiv način. ATRON Grupa zastupljena je diljem Europe s lokacijama u Njemačkoj (Markt Schwaben pored Münchena, Berlin), Hrvatskoj (Zagreb), Švicarskoj (Bronschhofen; Schaffhausen) i Švedskoj (Linköping).

Kontakt tvrtke RVK:
Regionalverkehr Köln GmbH
Theodor-Heuss-Ring 19-21
D – 50668 Köln
Tel: +49 (0)221 1637– 0, Fax: +49 (0)221 1637-239
presse@rvk.de
www.rvk.de

» Ispiši članak

Natrag