Slika: ATRON za pametniji javni prijevoz

S ATRON-om prijevozničke tvrtke u svakom trenutku imaju punu kontrolu nad stanjem u prometu

Kako bismo i dalje mogli brzo, sigurno i pristupačno na uobičajeni način dovoditi putnike do odredišta, potrebno je povećati učinkovitost.

Upravo tu ATRON sustav kontrole rada ATCS (ATRON Transport Control System) rasterećuje prijevozničke tvrtke u svakodnevnim poslovima.
Zahvaljujući skalabilnosti veličina prijevozničke tvrtke nije bitna. Tijekom rada moguće su i prilagodbe trenutnim situacijama u prometu.

ATRON-ov ATCS – pouzdan partner
ATRON sustav kontrole rada ATCS podržava javne i privatne prijevozničke tvrtke s tehnološkim, ekološkim i ekonomskim kompetencijama. Moguće upotrebe ATCS-a kreću se od automatiziranog dispečerskog centra bez osoblja do urbane varijante s opsežnim dispečerskim mogućnostima. ATCS uključuje niz funkcija u područjima praćenja vozila, rasporeda vožnji i informacija putnicima. Sa sučeljem temeljenim na pregledniku i inovacijama u operativnom upravljanju, ATCS nudi dispečerima, operativnim izvršteljima i korisničkim informacijskim centrima sveobuhvatan pregled stanja u prometu i svih operativnih procesa u svakom trenutku.

Putnici dobivaju informacije o polascima i presjedanjima u stvarnom vremenu
Kako bi dodatno povećao udobnost za putnike, ATRON također integrira infotainment module partnerskih tvrtki. Dođe li do smetnji u režimu rada one se mogu detektirati i otkloniti u ranoj fazi, a raspoređivanje osoblja i vozila može se optimizirati.

Zahvaljujući opcijama inteligentnog filtriranja s postavkama koje se mogu pojedinačno spremiti uključujući funkcije favorita i oznaka, dispečeri mogu brzo i bez napora dobiti informacije relevantne za stanje u prometu.

Informacije se grafički nadopunjuju pomoću čarobnjaka ili prikaza karte. Intuitivna navigacija izbornikom omogućuje korisnicima da se odmah snađu, bez dugog i troškovno intenzivnog razdoblja upoznavanja!

Novorazvijene karakteristike temeljene na Linuxu omogućuju glatko rukovanje velikim količinama podataka i nude sveobuhvatno praćenje u stvarnom vremenu. Funkcije su u ATCS-u prikazane na jasan i jednostavan način. Dispečeri su u svakom trenutku obaviješteni koja su vozila primila govornu poruku, npr. preusmjeravaju se ili koje vozilo još nije potvrdilo naredbu.

Ukratko, ATRON-ov ATCS povećava učinkovitost prijevozničkih tvrtki u području nadzora voznog parka i garaža. Uz najmanju moguću upotrebu resursa stalno rastućim zahtjevima može se upravljati pouzdano i predvidljivo.

ATCS pojednostavljuje rad u gradskom i regionalnom prometu
Sustav ATRON također nudi savršeno rješenje za izazove koji su u fokusu prijevozničkih tvrtki u regionalnom prijevozu ili u manjim gradovima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i korištenju predefiniranih standardnih modula uvođenje ATRON sustava upravljanja sa svim funkcionalnostima moguće je u vrlo kratkom vremenu.

Naravno, ATCS se također može optimalno kombinirati s drugim ATRON podsustavima kao što su izdavanje karata ili upravljanje voznim parkom i operativnim upravljanjem.

Najvažnije funkcije sustava kontrole rada ATRON ATCS:
• Prikaz trenutnih lokacija vozila
• Razne vrste radiotelefonije, npr. najave ili hitni pozivi
• Upute iz kontrolnog centra vozilima
• Javljanje vozila u kontrolni centar
• Razmjena podataka putem različitih radio metoda
• Signaliziranje devijacija (npr. odstupanja od rasporeda)
• Sigurnost veze i nadzor
• Prikaz razine popunjenosti vozila
• Evidentiranje svih relevantnih podataka za izvješća / statistike
• Registracija i odjava vozila
• Za tvrtke i udruge od 10 do 200 vozila
• Jeftin, modularan i skalabilan sustav
• Praćenje i planiranje vozila
• Informacije putnicima

Mogućnost integracije s drugim upravljačkim i operativnim sustavima.

Slika: ATRON za pametniji javni prijevoz

Preuzimanja
Članak

» Ispiši članak

Natrag