Thomas Müller, ATRON Direktor prodaje

ATRON u Pametni gradovi 2020 Liderova konferencija u Zagreb

Pametni gradovi 2020, Liderova konferencija
Zagreb, Zagrebački velesajam, 09.07.2020.

ATRON je i ove godine aktivno učestvovao na Liderovoj, šestoj po redu i sada već tradicionalnoj konferenciji Pametni gradovi 2020.

Iako održana u specifičnim uvjetima uzrokovanim korona krizom konferencija je izazvala veliko zanimanje te privukla više od dvjesto gostiju na Zagrebačkom velesajmu. Videovezom su se skupu obratili i održali prezentacije predstavnici Beča, Eindhovena i Gijona

Uvodno izlaganje održao je direktor Zaklade “Konrad Adenauer” za Hrvatsku i Sloveniju Holger Haibach, a učesnike i goste pozdravio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Direktor prodaje ATRON-a Thomas Müller održao je zapaženu prezentaciju s posebnim osvrtom na projekte ATRON-a u Švedskoj. Također je učestvovao na panel diskusiji koja se između ostalog bavila mobilnošću. Glavna poruka njegovog izlaganja, „Manji gradovi mogu katkad i mnogo bolje od velikih zbog manje uprave i bržeg odlučivanja”, je poticaj lokalnim vladama da u projekte zasnovane na pametnim rješenjima krenu brže i odlučnije.
Na sam dan održavanja konferencije u tjedniku LIDER objavljen je i intervju s Thomasom Müllerom.
Mnogi sastanci sa predstavnicima gradskih uprava i gradskih poduzeća za prijevoz putnika održani su na marginama konferencije.

Intervju sa Thomas Müller; lider.media

» Artikel drucken

Go back