Mario Škarica, voditelj podružnice ATRON, Zagreb

ATRON oprema 864 autobusa i tramvaja u Zagrebu s modernim RBL klijentima

ATRON oprema 864 autobusa i tramvaja u Zagrebu s modernim RBL klijentima

Mario Škarica, direktor ATRON-ove podružnice u Zagrebu

Markt Schwaben/Zagreb, ožujak 2020. Tvrtka ATRON electronic GmbH je od Zagrebačkog električnog tramvaja d.o.o. (ZET) dobila posao modernizacije sustava praćenja i upravljanja prometom grada Zagreba (Hrvatska). Ovaj posao obuhvaća i opremanje ukupno 864 vozila (tramvaja i autobusa) modernom IT infrastrukturom.

S narudžbom za modernizaciju koja je potpisana početkom godine, ATRON i ZET jačaju svoje dugogodišnje partnerstvo. Do kraja 2021. godine ukupno će 864 tramvaja i autobusa biti opremljeno snažnim RBL klijentom koji se sastoji od gatewaya za vozača (AVG) kao putnog računala i terminala vozača (AVT) za prikaz i rukovanje. Sve komponente su izuzetno dugovječne i nude maksimalnu pouzdanost u radu. Za upravljanje svim komponentama implementirat će se najnovija verzija provjerenog ATRON-ovog pozadinskog softvera ATRIES. Prijenos podataka će se realizirati migracijom na javnu LTE/GSM radio mrežu.

Voditelj ATRON-ove podružnice u Zagrebu, Mario Škarica, zadovoljan je nastavkom dugoročne suradnje: "S naručenim mjerama modernizacije nastavljamo zajedno s ZET-om raditi na našem cilju povećanja operativne učinkovitosti te istovremenom povećanju udobnosti za putnike grada Zagreba“.

 

Foto AVG/AVT

» Artikel drucken

Go back