ATRON connects

ATRON na UITP 2023 konferenciji u Barceloni

Grupa ATRON – prisutna na sedam lokacija u četiri europske zemlje - jedan je od rijetkih pružatelja sustava koji nudi cijeli portfelj za javni prijevoz iz jednog izvora. Na UITP 2023 u Barceloni, ATRON će predstaviti inovacije iz područja Ticketing & Validation, Fleet & Depot, Transport & Control te Consulting & Services.

U području prodaje karata, ATRON predstavlja inovativni bezgotovinski kartomat AFA 150 za stacionarnu ili mobilnu upotrebu. Karta se izdaje elektronički (VDV-KA, ATRON Token Ticket, SwissPass) ili po želji kao papirnata karta. Bezgotovinsko plaćanje omogućeno je integriranim EMV čitačem (Europay, Mastercard, Visa). Brza i povoljna kupnja karte povećava udobnost putovanja za putnike i rasterećuje vozače.

Moderni ATRON validator ACT 420 nadopunjuje portfelj e-ticketinga kao još kompaktnija varijanta prodajnog uređaja. Ovo rješenje koje štedi prostor može se koristiti i za kontrolu ulaska i za prodaju e-karata. Najsuvremenija generacija uređaja brzo i pouzdano očitava beskontaktne čip kartice, EMV kartice, pametne telefone i token karte prema različitim standardima.

Na kraju, ali ne manje važno, ATRON predstavlja provjereno računalo za vozila AVG najnovije generacije. Periferni uređaji mogu se spojiti izravno preko Ethernet priključaka i međusobno komunicirati putem IBIS-IP ili ITxPT protokola. Za softverske aplikacije dostupna su i brojna sučelja. Sučelja starije generacije također su dostupna za postojeće komponente. AVG povezuje postojeće uređaje s najsuvremenijim komponentama i na taj način omogućuje modernizaciju opreme vozila, istovremeno štiteći dosadašnja ulaganja, te pruža različita sučelja za softverske aplikacije.

» Ispiši članak

Natrag