ATRON na Al BattleGround hackathonu

ATRON je ove godine po prvi put kao sponzor učestvovao na hackathonu u programiranju umjetne inteligencije u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb.

Natjecanje je održano 04. i 05.12.2020. godine, a prezentacije sponzora održane su putem platforme Discord. Zapaženu prezentaciju tvrtke ATRON održala je Iris Žuža predstavnica ATRON-a.

ATRON je također učestvovao na Speed Networkingu tijekom kojeg su se vodili intervjui s članovima šest natjecateljskih timova, što je najviši broj dozvoljenih, a to potvrđuje veliki interes studenata za rad u ATRON-u.
Paketi dobrodošlice s promo materijalima BEST-a i sponzora natjecanja podijeljeni su svim natjecateljima.
ATRON kao sponzor također ima osiguran pristup BEST Career Center bazi životopisa.

Predstavnica ATRON-a Iris Žuža zadovoljna je nastupom naše tvrtke : “Prezentacija je prošla super, te se na temelju prezentacije za razgovore putem Speed Networkinga prijavilo 6 natjecateljskih timova. Programeri su uglavnom zainteresirani za rad na pozadinskom sustavu, a interesirala ih je naša arhitektura te tehnologije koje koristimo na pozadinskom sustavu.
Dosta studenata je zainteresirano za obavljanje prakse u ATRON-u te sam im prenijela naša dosadašnja pozitivna iskustva.”Izjavu predstavnika studentske udruge BEST Zagreb Luke Klinčića prenosimo u cijelosti:

"AI BattleGround je jedno od vodećih studentskih hackathona u programiranju umjetne inteligencije, osmišljeno ovdje u Zagrebu, ali i prepoznato diljem regije i Europe. Tijekom šest godina postojanja AI BattleGrounda natjecanje su podržali brojni lideri u IT industriji, a posebno nam je drago što se među njima na ovogodišnjem izdanju pronašao i ATRON. Svojim predstavljanjem uputili su naše natjecatelje u svoju domenu poslovanja te su se u izobilju IT kompanija lociranih na ovim prostorima istakli kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca. Ova godina je protekla u brojnim izazovima kako za industriju, tako i za nas, te smo iznimno zahvalni svima iz ATRON-a što im se od samog početka organizacije natjecanja interes za AI BattleGround i promociju umjetne inteligencije među studentima nije nimalo umanjio! "

Picture: Iris Žuža (ATRON representative)

» Artikel drucken

Go back